Продуктът беше добавен успешно към количката.
0700 20 028 КОНТАКТИ
0item(s)

Количката е празна.

Мебелна фабрика

THE CENTER - център за мебелни материали

THE CENTER - център за мебелни материали, предлага на своите клиенти огромно разнообразие и постоянна складова наличност на мебелни материали. Асортимента ни обхваща цялата гама от мебелни материали, необходими за мебелното производство.

THE CENTER предлага изработка на мебелни детайли и заготовки, като изпълнява услугите разкрояване на мебелни плочи, кантиране и разпробиване на мебелни детайли. Ние предлагаме изработка на модулни кухненски шкафове с изключително разнообразие от модели, размери и в целия цветови диапазон на поддържаните от него декори Egger. Това дава възможност и на любители сами да създадат своята кухня, използвайки кухненските модули и възможността, предоставена от THE CENTER, да закупуват кухненски плотове,плочи и механизми за доокомплектоване на разумни цени при най-високо качество. За нашите клиенти прдлагаме още голяма мострена зала с изложение на всички материали и възможност за експерименти на цветови комбинаций на мебелни материали и разглеждане на механизми. Квалифицирания персонал на THE CENTER се стреми да дава консултации на всички,за да могат да вземат правилното решение при богатия избор.

THE CENTER е удобният голям партньор, защото предоставя мебелни материали само с гарантиран произход и с високо качество на разумни цени, в съчетание с отличен сервиз и обслужване. Ние осигуряваме доставка веднага или на следващия ден на поръчаните/закупени артикули при заявяване от клиент.

Мебелни материали, които доставяме:

Egger - Австрия

Кроношпан - България

Hranipex - Чехия

Niemann - Германия

Fundermax - Германия

Hettich - Германия

Siso - Дания

Cinetto - Италия

Laguna - Полша

Mepa - Турция

Salice - Италия

Volpato -Италия

Citterio - Италия

Radium - Германия

Den Braven - Франция

Henkel - Германия

Tesa - Германия

G&B Fissagi - Италия

MPS - Германия

Projahn - Германия

USH - Германия

Athlet - Германия

Franke - Швейцария

В нашата мебелна фабрика ще откриете огромен избор от материали и заготовки за производство на мебели. Може да ни възложите изработването на мебели по Ваш проект или да се доверите на нашите дизайнери.

Фабрика за мебели The Center