Продуктът беше добавен успешно към количката.
0700 20 028 КОНТАКТИ
0item(s)

Количката е празна.

За нас

Мебелна къща ИИКО - Ние се грижим за Вашия комфорт!

Фирма ИИКО ЕООД е създадена през 1993 г. в София. Ние проектираме и изпълняваме цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Фирмата ни е специализирана в производството и продажбата на широка гама корпусни мебели от ПДЧ и МДФ - бутикови кухни, спални, холно и офис обзавеждане. ИИКО предлага на своите клиенти цял завършен комплексен продукт – започващ от дизайн и проектиране, преминаващ през същинското производство на мебели и достигащ до доставката и монтажа при клиента. След въвеждане в експлоатация на новия център The Center фирмата значително разширява дейността си в областта на търговията с мебелни материали и заготовки.

Екипът на ИИКО

 

Управленският екип на ИИКО ЕООД включва:

Ляво: Светослав Михалков - Търговски Директор
В средата: Младен Михалков - Управител
Дясно: Светозар Михалков - Директор Продукция

Нашата визия за развитие:

Наскоро беше осъществена и една от основните цели, която фирма ИИКО ЕООД си беше поставила в средносрочен план - създаването на център за производство на заготовки за мебелното производство и магазин за продаване на мебелни материали, който нарекохме The Center.

Ние сме добри в:

➤ предоставяне на мебелни конструкции и дизайнерска помощ (ако е необходима) на малки и средни фирми на изгодни цени, за да могат те да съсредоточат усилията си главно в търговската и монтажната част;

➤ проектиране, изработване и монтаж на мебели по проект на нашите дизайнери, изработване на цялостен продукт - от дизайна до монтажа на мебелите;

➤ изработване на мебели по поръчка за крайни клиенти, които желаят да участват при създаването на собствените си мебели, използвайки своя личен труд с цел спестяване на средства.

➤ предоставяне на материали за мебели и заготовки на всеки, който желае да проектира и създава обзавеждане за дома или офиса.

 

Продукция на ИИКО:

Фирма ИИКО ЕООД предлага на пазара широка гама от бутикови изделия за цялостно обзавеждане за дома (кухни, спални, дневни, детски, антрета), за обзавеждане на офиса (бюра, и офисни шкафове), както и хотелско обзавеждане. Като високо постижение компанията отчита получения статут на официален дистрибутор на  швейцарския концерн "Franke", който е лидер в областта на т.нар. "кухненски системи", които включват мивки, смесителни батерии, ел. уреди и др. Фирмата е официален дистрибутор в България и на компанията EGGER. Компания е позната като един от най-известните производители на ПДЧ плоскости и кантове в света. Това е доказателство за доверието, с което се ползва ИИКО сред чуждестранните си партньори и професионализма на фирмата при извършване на своята дейност. Предлагайки тези продукти, фирмата има възможността да удовлетвори желанията на клиентите си, предоставяйки им цялостен комплексен продукт. Посетете нашата мебелна къща и фабрика за производство на мебели.